1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hello!
    To see the content of this page, you need to be signed in to our website.

    You can sign in or sign up at: https://www.shadowxcraft.net/login/
    Dismiss Notice

When I Go To Hub Im Stuk Underground And Then It Says Timed Out :(

Discussion in 'Help!' started by BLOCKYGIRL122, Oct 17, 2015.

  1. KurtTheFruit

    KurtTheFruit
    Expand Collapse
    Builder
    Staff Member Builder

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Messages:
    174
    Likes Received:
    236
    Local Time:
    4:22 PM
    Try to refresh the in-game server list page and look at the ping (The green bars at the side), if you have 2 bars or less, its most probably your internet connection.
     
    indigocean likes this.
  2. WafDan

    WafDan
    Expand Collapse
    Member
    Staff Member Retired

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    1,371
    Local Time:
    1:22 AM
    Tell me when you're joining,I'll to you outside. Or I can delete your profile
     
  3. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    I will join
     
  4. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    why do u want to delete my profile ?
     
  5. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    plz don't delete my profile but im joining now
     
  6. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    I Have 4 green bars and (164ms) and what do you mean by refreshing the page?
     
  7. WafDan

    WafDan
    Expand Collapse
    Member
    Staff Member Retired

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    1,371
    Local Time:
    1:22 AM
    So that you have no coordinates saved
     
  8. lizardfreak321

    lizardfreak321
    Expand Collapse
    Staff Member Owner Founder

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    2,137
    Likes Received:
    2,295
    Local Time:
    4:22 AM
    How has your internet been?
     
  9. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    well , liz im still a bit lagging
     
  10. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    and dan don't delete it
     
  11. WafDan

    WafDan
    Expand Collapse
    Member
    Staff Member Retired

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    1,371
    Local Time:
    1:22 AM
    It will act like you're a new player in HUB so that you can respawn
     
  12. lizardfreak321

    lizardfreak321
    Expand Collapse
    Staff Member Owner Founder

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    2,137
    Likes Received:
    2,295
    Local Time:
    4:22 AM
  13. _Accounter_

    _Accounter_
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    11
    Local Time:
    4:22 PM
    Try changing your internet router, it might be your internet, besides, what router are u using?
     
  14. MakerKitty

    MakerKitty
    Expand Collapse
    CyberKath
    Staff Member Hero Admin

    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    955
    Likes Received:
    1,403
    Local Time:
    3:22 AM
    I had that issue about 2 times, for me it was a simple fix of rejoining, however it only happened to me I believe in January 2015, and also when I had that, I had good connection like BlockyGirl122 mentionned, so it's either a rare bug, missing packet or an error somewhere in the minecraft script as I can tell, of course those are my guesses.

    I once encountered an unknown bug which I believe was a profile bug, which made my client unable to connect, but that one was fixed by using another minecraft directory <they are backup minecraft directory :)> and logging in, then I could log out and use the main directory again.

    Not sure if this trick of changing directory might be able to fix it, but there's no problem trying it if you know what you're doing. I do recommend having a backup directory anyway just in case.
     
    indigocean likes this.
  15. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    just now ive been back in hub and the hub is not loading I spawn underground I can brake blocks (for 2 weaks it worked again but now here it is again ) :(
     
  16. BLOCKYGIRL122

    BLOCKYGIRL122
    Expand Collapse
    Member
    Hero

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    458
    Likes Received:
    216
    Local Time:
    10:22 AM
    dan,ok plz do it I woud love it but don't delete enithing plz
     
  17. gmmc88

    gmmc88
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Messages:
    367
    Likes Received:
    539
    Local Time:
    1:22 AM
    You can do ./server <servername>
     
  18. lizardfreak321

    lizardfreak321
    Expand Collapse
    Staff Member Owner Founder

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    2,137
    Likes Received:
    2,295
    Local Time:
    4:22 AM
    For those of you having this problem, take a speedtest at http://speedtest.net and share the result.
     
  19. JuanMeister

    JuanMeister
    Expand Collapse
    Member
    Legend

    Joined:
    Aug 17, 2015
    Messages:
    119
    Likes Received:
    22
    Local Time:
    1:22 AM
    honestly blockygirl i dont think its your wifi if it happens all the time and its not a server issue it just might be your profile dan might have to delete it idk D: maybe its glitched since ur a cracked user
     
  20. lizardfreak321

    lizardfreak321
    Expand Collapse
    Staff Member Owner Founder

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    2,137
    Likes Received:
    2,295
    Local Time:
    4:22 AM
    BLOCKYGIRL has a bad connection to the server.
     

Share This Page